Rijschool Maurice

Alle details over Rijschool Maurice.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Maurice is 54%, 82 personen legden examen af (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je lessen volgen bij Rijschool Maurice? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties: Heerenveen.

Korting rijles & auto theorie

Goedkoop je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Maurice.

Deze school is gevestigd in Jubbega. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Bramenstraat 12, 8411RA Jubbega. De rijschool bellen? 06 25 08 28 38. Het KvK-nummer van de rijschool is 718070470000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2265F0.

Waar vind je Rijschool Maurice (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in regio Jubbega.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Jubbega. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Via en Rijschool Brookes.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Maurice

Slagingspercentage

54

Aantal examens

82

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 25 08 28 38

Adres

Bramenstraat 12

Postcode

8411RA

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

718070470000

Rijschoolnummer

2265F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Maurice”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo