Rijschool License

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool License.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool License ligt op 54%, 24 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool License? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Amsterdam. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool License.

De rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: P Hans Frankfurthersngl 256, 1060TR Amsterdam. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06-41740815. Het KvK-nummer van de rijschool is 550045040000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4925X7.

In welke plaats vind ik Rijschool License (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Auto- en Motorrijschool Hippe Amstelveen en Rijschool Today.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool License

Slagingspercentage

54

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-41740815

Adres

P Hans Frankfurthersngl 256

Postcode

1060TR

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

550045040000

Rijschoolnummer

4925X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool License”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo