Vermeer Rijopleiding

Alle informatie die je nodig hebt over Vermeer Rijopleiding.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Vermeer Rijopleiding is 62%, 60 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Vermeer Rijopleiding? Je hebt voor het afrijden keus uit 3 CBR afrijdlocaties: Rijswijk, Rotterdam*, Spijkenisse. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Vermeer Rijopleiding.

Deze school vind je in Maasland. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Huis Ter Lucht 2b, 3155EB Maasland. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 12 43 66 87. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 823284550000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5221F2.

In welke plaats zit Vermeer Rijopleiding (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Maasland.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Maasland. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Ersoy en All-in-one.nl Rij-opleidingen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Vermeer Rijopleiding

Slagingspercentage

62

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 12 43 66 87

Adres

Huis Ter Lucht 2b

Postcode

3155EB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam, Spijkenisse

KvK-nummer

823284550000

Rijschoolnummer

5221F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vermeer Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo