Ik Wil Motor Rijden

Lees meer over Ik Wil Motor Rijden.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Ik Wil Motor Rijden ligt op 38%, 13 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je beginnen met rijles bij Ik Wil Motor Rijden? Je rijdt af bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Rijswijk, Rotterdam.

Adres- en contactgegevens van Ik Wil Motor Rijden.

Deze rijschool is gevestigd in Maassluis. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Rontgendreef 21, 3146BM Maassluis. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen kan via: 06 46 38 80 75. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, ikwilmotorrijden.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 623499100000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7114X1.

Waar bezoek je Ik Wil Motor Rijden?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Maassluis.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Maassluis. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Imane en Rijschool Navigator I.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Ik Wil Motor Rijden

Slagingspercentage

38

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 46 38 80 75

Website

ikwilmotorrijden.nl

Adres

Rontgendreef 21

Postcode

3146BM

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

623499100000

Rijschoolnummer

7114X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ik Wil Motor Rijden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo