Rijschool Loading

Alles wat je wilt weten over Rijschool Loading.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Loading is 50%, 4 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool Loading? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties van CBR: Spijkenisse. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Loading.

De rijschool heeft een locatie in Maassluis. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Vincent van Goghlaan 275, 3141KT Maassluis. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolloading.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 0636319707. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: rijschoolloading.nl/. Het KvK-nummer van de rijschool is: 88042774. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7284W5.

Waar zit Rijschool Loading precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in regio Maassluis.

Klik hier voor meer Rijscholen in Maassluis. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Minnes en Autorijschool Elly Way.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Loading

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolloading.nl

Telefoon-nr

0636319707

Website

rijschoolloading.nl/

Adres

Vincent van Goghlaan 275

Postcode

3141KT

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

88042774

Rijschoolnummer

7284W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Loading”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo