AA-Autorijschool

(1 klantbeoordeling)

Alle details over AA-Autorijschool.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van AA-Autorijschool ligt op 45%, 60 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Start je met rijles bij AA-Autorijschool? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Den Bosch. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Auto theorie gratis oefenen & gratis proefles

Bespaar geld op je autorijbewijs met de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van AA-Autorijschool.

De school heeft een vestiging in Schijndel. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Past van Luijtelaarstr 11, 5482KC Schijndel. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 26 79 39 81. De school beschikt over een eigen website, hierbij: aa-autorijschool.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 564497200000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 6324U9.

Waar vind ik AA-Autorijschool precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de buurt van Schijndel.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Schijndel. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Hans Bolwerk en Autorijschool Drive ‘n’ Smile.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: AA-Autorijschool

Slagingspercentage

45

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 26 79 39 81

Website

aa-autorijschool.nl

Adres

Past van Luijtelaarstr 11

Postcode

5482KC

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

564497200000

Rijschoolnummer

6324U9

1 review for AA-Autorijschool

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Kitty

    Aishat is een geweldige, geduldige, ervaren instructrice die de kracht heeft iedereen gerust te kunnen stellen en zo op rij gebied het beste uit je te halen.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo