AA-Autorijschool

Alle gegevens van AA-Autorijschool.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van AA-Autorijschool ligt op 43%, 44 personen deden examen (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Lessen volgen bij AA-Autorijschool? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties van het CBR: Den Bosch. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over AA-Autorijschool.

De rijschool is te vinden in Schijndel. De adresgegevens: Past van Luijtelaarstr 11, 5482KC Schijndel. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@aa-autorijschool.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 26 79 39 81. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: aa-autorijschool.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 564497200000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6324U9.

Waar vind je AA-Autorijschool precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Schijndel.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Schijndel. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Haarsteegse Autorijschool en Autorijschool Gertine Kollenburg.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: AA-Autorijschool

Slagingspercentage

43

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@aa-autorijschool.nl

Telefoon-nr

06 26 79 39 81

Website

aa-autorijschool.nl

Adres

Past van Luijtelaarstr 11

Postcode

5482KC

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

564497200000

Rijschoolnummer

6324U9

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Kitty

    Aishat is een geweldige, geduldige, ervaren instructrice die de kracht heeft iedereen gerust te kunnen stellen en zo op rij gebied het beste uit je te halen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo