Rijschool Groothuis

Alles wat je wilt weten over Rijschool Groothuis.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Groothuis is 64%, 75 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto, bromfiets. Ga je van start met les bij Rijschool Groothuis? Je hebt de keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Doetinchem. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Groothuis.

De rijschool is te vinden in Lichtenvoorde. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Pastoor Sandersstraat 28, 7131BV Lichtenvoorde. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@autorijschoolwimgroothuis.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is (0544) 84 25 85. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: autorijschoolwimgroothuis.nl/. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 839962810000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3900A8.

In welke plaats zit Rijschool Groothuis (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in regio Lichtenvoorde.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Lichtenvoorde. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Driversseat en Autorijschool Robert te Grotenhuis.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Groothuis

Slagingspercentage

64

Aantal examens

75

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolwimgroothuis.nl

Telefoon

(0544) 84 25 85

Website

autorijschoolwimgroothuis.nl

Adres

Pastoor Sandersstraat 28

Postcode

7131BV

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

839962810000

Rijschoolnummer

3900A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Groothuis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo