Verkeersschool Paul B.V.

Alle informatie over Verkeersschool Paul B.V..

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Paul B.V. ligt op 0%, 1 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto. Start je met les bij Verkeersschool Paul B.V.? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Alkmaar. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeersschool Paul B.V..

Je vindt deze school in Alkmaar. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Opaalstraat 14, 1812RH Alkmaar. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@vspaul.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (072) 540 08 00. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: vspaul.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 370297410000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3412A1.

Waar zit Verkeersschool Paul B.V. (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Alkmaar.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Alkmaar. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Stammers en Startnu Rijopleiding.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Paul B.V.

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@vspaul.nl

Telefoon

(072) 540 08 00

Website

vspaul.nl

Adres

Opaalstraat 14

Postcode

1812RH

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

370297410000

Rijschoolnummer

3412A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Paul B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo