Verkeersschool Van Duijvenboden Alkmaar ⇒ Reviews & ervaringen

Verkeersschool Van Duijvenboden

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool Van Duijvenboden.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Van Duijvenboden is 69%, 16 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Kies je ervoor lessen te volgen bij Verkeersschool Van Duijvenboden? Je examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Haarlem, Alkmaar.

Auto theorieboek & gratis proefles

Bespaar geld op je auto rijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Adresgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Van Duijvenboden.

De school heet een locatie in Alkmaar. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Vogezenstraat 26, 1827BX Alkmaar. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 725613538, of 06 20566603. De school heeft een eigen site: vsvanduijvenboden.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 371507960000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6086X1.

In welke plaats zit Verkeersschool Van Duijvenboden?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Alkmaar.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Alkmaar. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: A+ Autorijschool en Autorijschool Spronk.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Verkeersschool Van Duijvenboden

Slagingspercentage

69

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 20566603

Website

vsvanduijvenboden.nl

Adres

Vogezenstraat 26

Postcode

1827BX

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Alkmaar

KvK-nummer

371507960000

Rijschoolnummer

6086X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Van Duijvenboden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Van Duijvenboden
Verkeersschool Van Duijvenboden

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo