Verkeersschool Van Duijvenboden

Alle gegevens over Verkeersschool Van Duijvenboden.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Van Duijvenboden ligt op 69%, 16 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Ga je voor lessen bij Verkeersschool Van Duijvenboden? Dan heb je keus uit 2 CBR-locaties: Haarlem, Alkmaar. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool Van Duijvenboden.

De school is gevestigd in Alkmaar. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Vogezenstraat 26, 1827BX Alkmaar. Stuur ze meteen een bericht: vsvanduijvenboden@kpnmail.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 725613538, of 06 20566603. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, vsvanduijvenboden.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 371507960000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 6086X1.

Waar vind je Verkeersschool Van Duijvenboden (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van Alkmaar.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Alkmaar. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Marcel Kluft en Verkeersschool Post.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Van Duijvenboden

Slagingspercentage

69

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

vsvanduijvenboden@kpnmail.nl

Telefoon

725613538

Telefoon-nr

06 20566603

Website

vsvanduijvenboden.nl

Adres

Vogezenstraat 26

Postcode

1827BX

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Alkmaar

KvK-nummer

371507960000

Rijschoolnummer

6086X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Van Duijvenboden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Van Duijvenboden
Verkeersschool Van Duijvenboden

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo