Verkeersschool Nordin

Lees alles over Verkeersschool Nordin.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Nordin ligt op 47%, 15 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Les volgen bij Verkeersschool Nordin? Dan heb je de keus uit 2 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Rijswijk.

Gratis proefles & auto theorie

Bespaar geld op je autorijbewijs met de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan.

Contact- en adresgegevens van Verkeersschool Nordin.

Deze school heeft een vestiging in Den Haag. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Borneostraat 78, 2585TW Den Haag. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 41 45 16 02. Het KvK-nummer van deze school is 273124860000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4930W8.

Waar zit Verkeersschool Nordin (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in Den Haag.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Zeugma en Kromkamp Rijopleiding.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool Nordin

Slagingspercentage

47

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 41 45 16 02

Adres

Borneostraat 78

Postcode

2585TW

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

273124860000

Rijschoolnummer

4930W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Nordin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo