Verkeersschool ‘De Witte’

Alles op een rijtje over Verkeersschool ‘De Witte’.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool ‘De Witte’ is 38%, 8 personen deden examen (rijbewijs B). Rijles volgen bij Verkeersschool ‘De Witte’? Dan heb je de keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Leiden. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Contactgegevens, adres en overige info over Verkeersschool ‘De Witte’.

Deze rijschool is gevestigd in Den Haag. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Valkenboskade 406, 2563JJ Den Haag. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 15 61 68 05. Het KvK-nummer van de school is 533315320000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4587X2.

Waar vind je Verkeersschool ‘De Witte’?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de regio Den Haag.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Van Duijvenbode Rijopleidingen en rijschoolbrand.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool ‘De Witte’

Slagingspercentage

38

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 61 68 05

Adres

Valkenboskade 406

Postcode

2563JJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

533315320000

Rijschoolnummer

4587X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool ‘De Witte’”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool ‘De Witte’
Verkeersschool ‘De Witte’

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo