Autorijschool Wies Knapen

Alles op een rijtje over Autorijschool Wies Knapen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Wies Knapen ligt op 57%, 67 personen legden examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Wies Knapen? Dan heb je keuze uit 1 CBR locaties: Eindhoven. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Wies Knapen.

Deze school heeft een vestiging in Duizel. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Wolverstraat 8, 5525AS Duizel. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@wiesknapen.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is 06-25007684, of 06-50633350. Voor meer informatie kijk je op hun website: wiesknapen.nl. Het KvK-nummer van de school is: 171487780000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8859Z1.

Wat is de locatie van Autorijschool Wies Knapen (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Duizel.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Duizel. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Kennis en Mertrijschool.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Wies Knapen

Slagingspercentage

57

Aantal examens

67

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@wiesknapen.nl

Telefoon

06-25007684

Telefoon-nr

06-50633350

Website

wiesknapen.nl

Adres

Wolverstraat 8

Postcode

5525AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

171487780000

Rijschoolnummer

8859Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Wies Knapen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Wies Knapen
Autorijschool Wies Knapen

You may also like…

Rijschool Kennis

Rijschool Kennis

Rijschoolspecialist.nl
Logo