Autorijschool Wies Knapen

Ontdek alles over Autorijschool Wies Knapen.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Wies Knapen is 71%, 48 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je lessen volgen bij Autorijschool Wies Knapen? Je rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Eindhoven. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Wies Knapen.

De rijschool is te vinden in Duizel. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Wolverstraat 8, 5525AS Duizel. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@wiesknapen.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-25007684, of 06-50633350. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: wiesknapen.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 171487780000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 8859Z1.

Waar zit Autorijschool Wies Knapen?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Duizel.

Klik hier voor meer Rijscholen in Duizel. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool de Koning – Oegema en D. Bor.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Wies Knapen

Slagingspercentage

71

Aantal examens

48

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@wiesknapen.nl

Telefoon

06-25007684

Telefoon-nr

06-50633350

Website

wiesknapen.nl

Adres

Wolverstraat 8

Postcode

5525AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

171487780000

Rijschoolnummer

8859Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Wies Knapen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Wies Knapen
Autorijschool Wies Knapen

Rijschoolspecialist.nl
Logo