Rijschool Harold Greven

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Harold Greven.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Harold Greven ligt op 59%, 83 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Harold Greven? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Meppel. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Harold Greven.

Deze school heeft een vestiging in Staphorst. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Prinses Beatrixstraat 25, 7951AM Staphorst. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 21 61 36 83. Het KvK-nummer van de school is 811604530000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2017F4.

Waar vind ik Rijschool Harold Greven precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Staphorst.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Staphorst. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Hofstede Rijopleidingen en Rijschool Brommer.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Harold Greven

Slagingspercentage

59

Aantal examens

83

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 61 36 83

Adres

Prinses Beatrixstraat 25

Postcode

7951AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

811604530000

Rijschoolnummer

2017F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Harold Greven”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo