Verkeersschool Gadering

Alles wat je wilt weten over Verkeersschool Gadering.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Gadering is 51%, 35 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kies je voor les bij Verkeersschool Gadering? Dan heb je keuze uit 1 CBR locaties: Spijkenisse. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool Gadering.

De rijschool heeft een vestiging in Hoogvliet Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Nieuwe Langeweg 41, 3194DC Hoogvliet Rotterdam. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 459 560 70. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 536549270000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7112Z9.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Gadering precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in Hoogvliet Rotterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Hoogvliet Rotterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijbewijs 2Go en Autorijschool Bernisse.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Gadering

Slagingspercentage

51

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 459 560 70

Adres

Nieuwe Langeweg 41

Postcode

3194DC

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

536549270000

Rijschoolnummer

7112Z9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Gadering”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo