Rijschool Smith

Alle gegevens van Rijschool Smith.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Smith ligt op 22%, 49 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool Smith? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 CBR-examenlocaties: Spijkenisse, Barendrecht. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Smith.

Deze rijschool vind je in Hoogvliet Rotterdam. De adresgegevens: Ruitwagen 7, 3192DD Hoogvliet Rotterdam. De school is telefonisch bereikbaar op 06 55 23 71 80. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 768092930000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4502Z4.

In welke plaats vind ik Rijschool Smith precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Hoogvliet Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoogvliet Rotterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Riveros en Autorijschool Peter Kooiman.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Smith

Slagingspercentage

22

Aantal examens

49

Telefoon-nr

06 55 23 71 80

Adres

Ruitwagen 7

Postcode

3192DD

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

768092930000

Rijschoolnummer

4502Z4

Reviews

0.0
6
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. gurinella

  in één keer geslaagd! Super bedankt voor de wijze en leuke lessen en ik raad iedereen deze rijschool aan die op een relaxte en goede manier wilt leren autorijden

 2. Ouissam

  In het begin was ik erg zenuwachtig, maar ik werd snel op me gemak gesteld dankzij Barbara. Proffesioneel, vriendelijk en geduldig.
  Top instructrice!
  Heel erg bedankt voor alle fijne lessen

 3. Elisa

  Onzettend fijn gelesd bij Rijschool Smith! Een hele relaxte Rijinstructrice die je goed begeleid en duidelijke is en niet je gestresst laat voelen als je een fout maakt.

  Nu ben ik in één keer geslaagd!

  Barbara bedankt voor je begeleiding! Je bent een top vrouw!

 4. Jennifer

  Super fijne lessen gehad met de instructrice. Veel hulp, tips en uitleg gekregen. Bedankt voor alle moeite, motivatie en vertrouwen .
  100% een aanrader!

 5. Selin

  In 1 keer geslaagd dankzij Rijschool Smith! Zeer fijne ervaring gehad en ben goed voorbereid!

 6. Maouriënne Semeleer

  Goeie sfeer, lekker chill, zeker een aanrader. Je wordt goed opgeleid naar je examen toe. Je wordt echt goed gemotiveerd door de instructrice. Voor je examen krijg je ook genoeg informatie, tips en videos.

  ZEKER EEN AANRADER!!!!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo