Rijschool Rijden in je UPPIE

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Rijden in je UPPIE.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rijden in je UPPIE is 43%, 14 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Rijschool Rijden in je UPPIE? Dan heb je keuze uit 3 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer, Rotterdam, Barendrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Rijden in je UPPIE.

Deze school vind je in Schiedam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Jan van Avennesstraat 32, 3117PR Schiedam. Bellen kan via: 06 27 44 43 44. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 588140860000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1165X5.

In welke plaats zit Rijschool Rijden in je UPPIE precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Schiedam.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Schiedam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Tareshma en Autorijschool Hit The Road.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Rijden in je UPPIE

Slagingspercentage

43

Aantal examens

14

Telefoon-nr

06 27 44 43 44

Adres

Jan van Avennesstraat 32

Postcode

3117PR

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

588140860000

Rijschoolnummer

1165X5

Reviews

0.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. M. Fokke

    Wat een oplichter is dit. Wij hebben dezelfde ervaring als de andere reviewer. Komt standaard afspraken niet na, komt niet opdagen, verplaatst last minute de lessen, heeft altijd een smoes klaar. De afspraak dat we het restant aan lesgeld terug zouden krijgen komt Rene ook niet na. Heeft elke keer een nieuwe smoes, was op vakantie, boekhouder is op vakantie, komt er echt aan, maar je raadt het al, het geld is nog steeds, na 4 maanden van beloven, niet teruggestort. Ga vooral niet met hem in zee, je krijgt er spijt van.

  2. J. van Bakel

    Een pakket rijlessen afgerekend in 2023. Na een jaar heeft mijn zoon pas 11 lessen van de 20 lessen gehad. Rijschool komt niet meer opdagen terwijl er wel een afspraak is gemaakt voor rijlessen, belt ook niet af. Dit gebeurt met regelmaat. Dit hebben wij ook vernomen van andere oud cursisten. Reageert niet op mail en appjes . Wij willen graag het restant bedrag terug, maar hier wordt helaas ook niet op gereageerd. Dus wij hebben aangifte gedaan.

Rijschool Rijden in je UPPIE
Rijschool Rijden in je UPPIE

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo