Verkeersschool Frijters B.V.

(1 klantbeoordeling)

Ontdek alles over Verkeersschool Frijters B.V..

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Frijters B.V. ligt op 68%, 217 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Verkeersschool Frijters B.V. biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): heftruck, taxi, tractor. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Ga je van start met les bij Verkeersschool Frijters B.V.? Dan heb je de keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Breda, Roosendaal. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Verkeersschool Frijters B.V..

De school is gevestigd in Oud Gastel. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Rijpersweg 94, 4751AV Oud Gastel. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@verkeersschoolfrijters.nl. Bellen? Het telefoonnummer is (0165) 51 28 83, of 06 14 24 34 41. De school heeft een eigen site: verkeersschoolfrijters.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 858403510000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3627H8.

Wat is de locatie van Verkeersschool Frijters B.V. precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Oud Gastel.

Klik hier voor meer Rijscholen in Oud Gastel. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Hamid en Autorijschool De Bruijn.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Frijters B.V.

Slagingspercentage

68

Aantal examens

217

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschoolfrijters.nl

Telefoon

(0165) 51 28 83

Telefoon-nr

06 14 24 34 41

Website

verkeersschoolfrijters.nl

Adres

Rijpersweg 94

Postcode

4751AV

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda, Roosendaal

KvK-nummer

858403510000

Rijschoolnummer

3627H8

1 review for Verkeersschool Frijters B.V.

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Roy Kraus

    Ik heb recentelijk bij verkeersschool Frijters de lessen voor het Rijbewijs AM gevolgd. Ik heb les gekregen van Patrick en van Willem-Jan, vriendelijke en competente instructeurs. Na het volgen van de lessen (4 uur totaal) en na het afrijden kan ik wel zeggen dat ik mijzelf bekwaam voel om zelfstandig op pad te gaan.

    Bij verkeersschool Frijters kan je uitgaan van vakkundigheid, vriendelijkheid/servicegerichtheid, betaalbare prijzen, duidelijkheid en dat afspraken worden nagekomen.

    Via deze weg wil ik ook Patrick en Willem-Jan bedanken voor de fijne lessen, en als ik de kans krijg om verder te gaan dan zeker bij verkeersschool Frijters.

Verkeersschool Frijters B.V.
Verkeersschool Frijters B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo