Verkeerscentrum Steenbergen

Op deze pagina vind je alles over Verkeerscentrum Steenbergen.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerscentrum Steenbergen ligt op 49%, 70 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Lessen volgen bij Verkeerscentrum Steenbergen? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Bergen Op Zoom.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeerscentrum Steenbergen.

De school heet een locatie in Steenbergen Nb. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Welbergsedijk 58, 4651TG Steenbergen Nb. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (070) 347 81 05, of 06 54 79 23 32. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, hansvandermaaten.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 271147110001. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1083A7.

In welke plaats vind ik Verkeerscentrum Steenbergen?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Steenbergen Nb.

Bekijk hier meer Rijscholen in Steenbergen Nb. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Move It en Rijschool Astrid.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeerscentrum Steenbergen

Slagingspercentage

49

Aantal examens

70

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(070) 347 81 05

Telefoon-nr

06 54 79 23 32

Website

hansvandermaaten.nl

Adres

Welbergsedijk 58

Postcode

4651TG

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

271147110001

Rijschoolnummer

1083A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerscentrum Steenbergen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeerscentrum Steenbergen
Verkeerscentrum Steenbergen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo