Oomen Dairy Engineering V.O.F.

Alle gegevens van Oomen Dairy Engineering V.O.F..

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Oomen Dairy Engineering V.O.F. ligt op 64%, 74 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs T). Ga je voor lessen bij Oomen Dairy Engineering V.O.F.? Je kiest uit een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Berkel-Enschot. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Oomen Dairy Engineering V.O.F..

Deze school is gevestigd in Rijsbergen. Op zoek naar adresgegevens? De Waterman 29, 4891TL Rijsbergen. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 15 51 66 90. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 800994320000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1752W6.

Waar zit Oomen Dairy Engineering V.O.F.?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Rijsbergen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rijsbergen. Check ook deze twee rijscholen: Burgers Landbouwbedrijf en Safety-Care Opleidingen B.V..

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Oomen Dairy Engineering V.O.F.

Slagingspercentage

64

Aantal examens

74

Telefoon-nr

06 15 51 66 90

Adres

De Waterman 29

Postcode

4891TL

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

800994320000

Rijschoolnummer

1752W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Oomen Dairy Engineering V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Oomen Dairy Engineering V.O.F.
Oomen Dairy Engineering V.O.F.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo