Autorijschool Michiel

Lees alles over Autorijschool Michiel.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Michiel ligt op 100%, 1 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je voor les bij Autorijschool Michiel? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Roosendaal.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Michiel.

Je vindt de school in Oud Gastel. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Roosendaalsebaan 21, 4751RA Oud Gastel. Bellen kan, het telefoonnummer is 651123080. Het KvK-nummer van de rijschool is 655019930000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1653K4.

In welke plaats vind ik Autorijschool Michiel precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Oud Gastel.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Oud Gastel. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: S.G. Rijopleidingen en Autorijschool Lian.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Michiel

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Telefoon-nr

651123080

Adres

Roosendaalsebaan 21

Postcode

4751RA

Plaats

Examenlocatie(s)

Roosendaal

KvK-nummer

655019930000

Rijschoolnummer

1653K4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Michiel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo