Verkeersschool De Groen B.V.

Alle gegevens over Verkeersschool De Groen B.V..

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool De Groen B.V. ligt op 55%, 248 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Verkeersschool De Groen B.V. verzorgt ook beroepsopleiding(en), bus, taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Begin je met rijles bij Verkeersschool De Groen B.V.? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Roosendaal.

Beschikt deze school over een keurmerk?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Verkeersschool De Groen B.V..

Deze school vind je in Roosendaal. De adresgegevens: Vijfhuizenberg 108, 4708AM Roosendaal. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0165) 57 36 68. De rijschool beschikt over een eigen website: verkeersschooldegroen.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 646882590000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2838R8.

Wat is de locatie van Verkeersschool De Groen B.V. (kaart, routebeschrijving)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in regio Roosendaal.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Roosendaal. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: BraVo Verkeersopleidingen en Autorijschool Van Hecke t.h.o.d.n. LesGo.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool De Groen B.V.

Slagingspercentage

55

Aantal examens

248

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0165) 57 36 68

Website

verkeersschooldegroen.nl

Adres

Vijfhuizenberg 108

Postcode

4708AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Roosendaal

KvK-nummer

646882590000

Rijschoolnummer

2838R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool De Groen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool De Groen B.V.
Verkeersschool De Groen B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo