V.O.F. Rijschool- en Taxibedrijf Wisselink

Lees meer over V.O.F. Rijschool- en Taxibedrijf Wisselink.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van V.O.F. Rijschool- en Taxibedrijf Wisselink is 69%, 48 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Rijles volgen bij V.O.F. Rijschool- en Taxibedrijf Wisselink? Je kiest uit 1 CBR locaties: Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie gratis oefenen & aanbieding rijles

Voordelig je auto rijbewijs halen? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan.

Beschikt deze school over keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contactgegevens, adres en overige informatie over V.O.F. Rijschool- en Taxibedrijf Wisselink.

De school heet een locatie in Varsseveld. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Spoorstraat 26, 7051CJ Varsseveld. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is (0315) 24 15 24, of (0315) 24 36 92. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 90248120000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7616W1.

Wat is de locatie van V.O.F. Rijschool- en Taxibedrijf Wisselink precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Varsseveld.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Varsseveld. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool J.W. Magis en Autorijschool Wim Groothuis.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: V.O.F. Rijschool- en Taxibedrijf Wisselink

Slagingspercentage

69

Aantal examens

48

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0315) 24 36 92

Adres

Spoorstraat 26

Postcode

7051CJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

90248120000

Rijschoolnummer

7616W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “V.O.F. Rijschool- en Taxibedrijf Wisselink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

V.O.F. Rijschool- en Taxibedrijf Wisselink
V.O.F. Rijschool- en Taxibedrijf Wisselink

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo