Rijschool Berendsen. Silvolde ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool Berendsen.

Ontdek alles over Rijschool Berendsen..

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Berendsen. ligt op 53%, 116 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Rijschool Berendsen. biedt ook beroepsopleiding(en): taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les je bij Rijschool Berendsen.? Dan kies je uit 1 CBR-examenlocaties: Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto, automaat personenauto.

Beste theorieboek auto, theorie oefenen & gratis proefles

Geld besparen op je auto rijbewijs? Check de links heronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio!

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een BOVAG, VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling heb je daar profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Contact & telefoon van Rijschool Berendsen..

Deze rijschool heeft een locatie in Silvolde. Hierbij de adresgegevens: Ulftseweg 54, 7064BE Silvolde. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Bellen kan via: 06 20 49 23 41. De school heeft een eigen site met meer informatie: rijschoolberendsen.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 622568900000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7673U1.

Waar zit Rijschool Berendsen. (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in Silvolde.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Silvolde. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Johan Peters en J. Damen thodn NXXT.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Berendsen.

Slagingspercentage

53

Aantal examens

116

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 20 49 23 41

Website

rijschoolberendsen.nl

Adres

Ulftseweg 54

Postcode

7064BE

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

622568900000

Rijschoolnummer

7673U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Berendsen.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo