Verkeersschool DRE

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool DRE.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool DRE is 89%, 9 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Praktijkles volgen bij Verkeersschool DRE? Je hebt de keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Roosendaal, Bergen Op Zoom.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeersschool DRE.

Je vindt de school in Dinteloord. Hierbij de adresgegevens: Zaagmolen 16, 4671HK Dinteloord. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (0167) 52 32 46, of 06 43 05 75 44. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: verkeersschooldre.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 200547260000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1226K7.

Waar bezoek je Verkeersschool DRE precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Dinteloord.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Dinteloord. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool T. Coremans en Autorijschool Rachid.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool DRE

Slagingspercentage

89

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0167) 52 32 46

Telefoon-nr

06 43 05 75 44

Website

verkeersschooldre.nl

Adres

Zaagmolen 16

Postcode

4671HK

Plaats

Examenlocatie(s)

Roosendaal, Bergen Op Zoom

KvK-nummer

200547260000

Rijschoolnummer

1226K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool DRE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo