Autorijschool Altun

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Altun.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Altun is 80%, 10 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Autorijschool Altun? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Bergen op Zoom. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Altun.

Deze school vind je in Bergen Op Zoom. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Merijntje Gijzenlaan 8, 4625GD Bergen Op Zoom. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@rijschoolaltun.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 43 55 46 19. Voor meer info check je de website van de rijschool: rijschoolaltun.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 566036490000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8673G1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Altun precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Bergen Op Zoom.

Klik hier voor alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool 4 me en NIRO Auto-Motorrijschool.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Altun

Slagingspercentage

80

Aantal examens

10

E-mail

info@rijschoolaltun.nl

Telefoon-nr

06 43 55 46 19

Website

rijschoolaltun.nl

Adres

Merijntje Gijzenlaan 8

Postcode

4625GD

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

566036490000

Rijschoolnummer

8673G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Altun”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo