Autorijschool Altun

Alles over Autorijschool Altun.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Altun is 71%, 14 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Autorijschool Altun? Je kunt kiezen uit 1 CBR afrijdlocaties: Bergen op Zoom. Binnenkort je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Altun.

De school heet een locatie in Bergen Op Zoom. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Merijntje Gijzenlaan 8, 4625GD Bergen Op Zoom. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolaltun.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 43 55 46 19. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rijschoolaltun.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 566036490000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8673G1.

Waar vind ik Autorijschool Altun precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Bergen Op Zoom.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Jack.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Altun

Slagingspercentage

71

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolaltun.nl

Telefoon-nr

06 43 55 46 19

Website

rijschoolaltun.nl

Adres

Merijntje Gijzenlaan 8

Postcode

4625GD

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

566036490000

Rijschoolnummer

8673G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Altun”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo