Verkeersschool Let’s Ride

Lees meer over Verkeersschool Let’s Ride.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Let’s Ride is 69%, 149 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Verkeersschool Let’s Ride biedt ook beroepsopleiding(en), taxi. Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijlessen bij Verkeersschool Let’s Ride? Dan kies je uit 1 CBR afrijdlocaties: Roosendaal.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool Let’s Ride.

De rijschool heeft een locatie in Roosendaal. De adresgegevens zijn als volgt: Brucknerlaan 5, 4702HM Roosendaal. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06 22 66 00 16. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: lets-ride.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 660583840000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 5267R9.

Waar vind ik Verkeersschool Let’s Ride (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Roosendaal.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Roosendaal. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Luijten en Autorijschool VVV (Veilig Vlot Verantwoord).

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Let’s Ride

Slagingspercentage

69

Aantal examens

149

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 22 66 00 16

Website

lets-ride.nl

Adres

Brucknerlaan 5

Postcode

4702HM

Plaats

Examenlocatie(s)

Roosendaal

KvK-nummer

660583840000

Rijschoolnummer

5267R9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Let’s Ride”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Let’s Ride
Verkeersschool Let’s Ride

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo