Verkeersschool de Flits

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool de Flits.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool de Flits is 44%, 93 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je van start met les bij Verkeersschool de Flits? Je kiest uit een van de 3 CBR-locaties: Zoetermeer, Rijswijk, Leiden.

Heeft de school keurmerken?

De school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool de Flits.

De school is te vinden in Voorburg. Dit zijn de adresgegevens: Kersengaarde 121, 2272NC Voorburg. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 50 40 47 89. De rijschool beschikt over een eigen site: rijschool-denhaag.info. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 559797180000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5320A1.

Waar bezoek je Verkeersschool de Flits precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Voorburg.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Voorburg. Heb je deze rijscholen al bekeken? Driving School Low Price & High Quality en Autorijschool Sisters Ouled.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool de Flits

Slagingspercentage

44

Aantal examens

93

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 50 40 47 89

Website

rijschool-denhaag.info

Adres

Kersengaarde 121

Postcode

2272NC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Leiden

KvK-nummer

559797180000

Rijschoolnummer

5320A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool de Flits”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo