Rijschool Hizz

Lees meer over Rijschool Hizz.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hizz ligt op 19%, 16 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Hizz? Je praktijkexamen doe je bij een van de 3 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk, Goes. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Hizz.

De school is gevestigd in Den Haag. De adresgegevens: Charlotte de Bourbonpln 31, 2595VC Den Haag. De school is telefonisch bereikbaar op 06 19 66 68 35. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 731648600000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1485N2.

In welke plaats vind ik Rijschool Hizz precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Den Haag.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Cindy en ARARAT Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Hizz

Slagingspercentage

19

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 19 66 68 35

Adres

Charlotte de Bourbonpln 31

Postcode

2595VC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Goes

KvK-nummer

731648600000

Rijschoolnummer

1485N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hizz”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo