Quick Licence

Lees meer over Quick Licence.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Quick Licence ligt op 20%, 5 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Begin je met rijles bij Quick Licence? Je examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer.

Auto theorieboek & korting rijles

Bespaar geld op je autorijbewijs met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio!

Contact & telefoon van Quick Licence.

De school is te vinden in Bleiswijk. Op zoek naar adresgegevens? Briljantstraat 15, 2665NJ Bleiswijk. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 14 60 26 74. Het KvK-nummer van deze school is 721399350000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1767U0.

Waar bezoek je Quick Licence (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Bleiswijk.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Bleiswijk. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Eco Wheels Rij Instructie en Autorijschool Kolibrie.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Quick Licence

Slagingspercentage

20

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 14 60 26 74

Adres

Briljantstraat 15

Postcode

2665NJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

721399350000

Rijschoolnummer

1767U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Quick Licence”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo