Verkeersschool Cees Koert

Lees meer over Verkeersschool Cees Koert.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Cees Koert is 68%, 132 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Verkeersschool Cees Koert? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Goes. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige info over Verkeersschool Cees Koert.

De rijschool heeft een vestiging in Dirksland. Hierbij de adresgegevens van de school: Noord Spuidijk 2, 3247LB Dirksland. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 0187-601412. Het KvK-nummer van de rijschool is: 512884270000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4128F8.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Cees Koert (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Dirksland.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Dirksland. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Mingers en Verkeersschool Bart America.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Cees Koert

Slagingspercentage

68

Aantal examens

132

Auto

Beschikbaar

Telefoon

0187-601412

Adres

Noord Spuidijk 2

Postcode

3247LB

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

512884270000

Rijschoolnummer

4128F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Cees Koert”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Cees Koert
Verkeersschool Cees Koert

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo