Olaf van Kalken

Alle gegevens over Olaf van Kalken.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Olaf van Kalken is 54%, 104 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor rijles bij Olaf van Kalken? Je kiest uit 1 examenlocaties van het CBR: Spijkenisse.

Welke keurmerk(en) heeft deze rijschool?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG;VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Olaf van Kalken.

De school heet een locatie in Hellevoetsluis. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Zoutweide 23, 3223MH Hellevoetsluis. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0181) 61 69 60, of 06 53 21 52 83. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: autorijschoololaf.nl. Het KvK-nummer van de school is 241896540000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0528K7.

Wat is de locatie van Olaf van Kalken (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Hellevoetsluis.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hellevoetsluis. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Hoogvliet en Vanisha.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Olaf van Kalken

Slagingspercentage

54

Aantal examens

104

Keurmerk

BOVAG;VRB

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0181) 61 69 60

Telefoon-nr

06 53 21 52 83

Website

autorijschoololaf.nl

Adres

Zoutweide 23

Postcode

3223MH

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

241896540000

Rijschoolnummer

0528K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Olaf van Kalken”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo