Verkeersschool Oostdijk

(1 klantbeoordeling)

Alle details over Verkeersschool Oostdijk.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Oostdijk is 50%, 256 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Verkeersschool Oostdijk? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Spijkenisse. Zo snel mogelijk je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool Oostdijk.

De rijschool is te vinden in Hellevoetsluis. De adresgegevens: Wanmolen 29, 3224BS Hellevoetsluis. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (0181) 32 23 27, of 06 54 39 33 84. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 271344890000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5077Z1.

In welke plaats zit Verkeersschool Oostdijk (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Meer rijscholen in Hellevoetsluis.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Hellevoetsluis. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool West en Rijopleidingnissewaard.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool Oostdijk

Slagingspercentage

50

Aantal examens

256

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0181) 32 23 27

Telefoon-nr

06 54 39 33 84

Adres

Wanmolen 29

Postcode

3224BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

271344890000

Rijschoolnummer

5077Z1

1 review for Verkeersschool Oostdijk

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Fokkinga

    1 zoon is hier in 1 keer geslaagd . Met de andere zoon, andere instructeurs weer een heel slechte ervaring. Al maanden stond zijn examen vast en op t laatste moment moest hij van de instructeur 3 keer per week gaan lessen. Toen ging die auto stuk en kon dat niet doorgaan en wilden ze het examen omzetten naar een ttt. Vlak daarna ging de instructeur helemaal geen les meer geven in een gewonen schakel auto maar alleen nog in een automaat. Toen was het vertrouwen wel helemaal weg. Nadat ik mijn geld terug heb gevraagd kreeg ik wel het bedrag van de ttt terug maar niet van de examenaanvraag en gingen ze mij een factuur sturen van zogenaamde lessen. Wij hebben. Iedere les meteen na afloop betaald met een tikkie .
    Dus heel veel geld kwijt , slecht behandeld, geen excuses en nog een onterechte factuur toe ook.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo