Rijschool Smile

Ontdek alles over Rijschool Smile.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Smile ligt op 43%, 44 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Smile? Dan kun je kiezen uit 1 CBR locaties: Heerenveen.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Smile.

De school is te vinden in Drachten. Hierbij de adresgegevens: Valkstraat 7, 9201SH Drachten. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06-53964474. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolsmile.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 521998350000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8167U8.

Waar bezoek je Rijschool Smile (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Drachten.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Drachten. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Sjoukje en Autorijschool Bakker.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Smile

Slagingspercentage

43

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-53964474

Website

rijschoolsmile.nl

Adres

Valkstraat 7

Postcode

9201SH

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

521998350000

Rijschoolnummer

8167U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Smile”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo