Autorijschool Saturnus

Alle gegevens over Autorijschool Saturnus.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Saturnus is 56%, 61 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Start je met les bij Autorijschool Saturnus? Dan kies je uit 1 examenlocaties van het CBR: Heerenveen. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Saturnus.

De school is te vinden in Drachten. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: De Orion 47, 9207BE Drachten. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolsaturnus.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 24 19 22 17. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschoolsaturnus.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 011318610000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5079X8.

Waar zit Autorijschool Saturnus (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Drachten.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Drachten. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: A.F.rijden en Rijschool Team Jacob.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Saturnus

Slagingspercentage

56

Aantal examens

61

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolsaturnus.nl

Telefoon-nr

06 24 19 22 17

Website

rijschoolsaturnus.nl

Adres

De Orion 47

Postcode

9207BE

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

011318610000

Rijschoolnummer

5079X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Saturnus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo