Rijschool Paul

Alles op een rijtje over Rijschool Paul.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Paul is 42%, 24 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met rijles bij Rijschool Paul? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Leiden.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Paul.

De school is gevestigd in Voorschoten. Hierbij de adresgegevens van deze school: Bertus van Akenlaan 5, 2251RA Voorschoten. Bellen? Het telefoonnummer is 06 10 32 39 79. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 633223230000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8005H4.

In welke plaats vind ik Rijschool Paul precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Voorschoten.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Voorschoten. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Excellence en Autorijschool Lindhout.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Paul

Slagingspercentage

42

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 10 32 39 79

Adres

Bertus van Akenlaan 5

Postcode

2251RA

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

633223230000

Rijschoolnummer

8005H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Paul”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo