Move It

Lees alles over Move It.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Move It is 65%, 80 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Move It? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocatie: Bergen Op Zoom. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Move It.

De school is gevestigd in Steenbergen Nb. Op zoek naar de adresgegevens? IJzendijk 6, 4651ZL Steenbergen Nb. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 13 06 00 29. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 702041600000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1344R2.

In welke plaats vind je Move It (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Steenbergen Nb.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Steenbergen Nb. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Minova en Autorijschool Verdult.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Move It

Slagingspercentage

65

Aantal examens

80

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 13 06 00 29

Adres

IJzendijk 6

Postcode

4651ZL

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

702041600000

Rijschoolnummer

1344R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Move It”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo