Move It

Ontdek alles over Move It.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Move It is 77%, 94 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les je bij Move It? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Bergen op Zoom. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Move It.

Je vindt deze rijschool in Steenbergen Nb. De adresgegevens: IJzendijk 6, 4651ZL Steenbergen Nb. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 13 06 00 29. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 702041600000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1344R2.

In welke plaats zit Move It?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Steenbergen Nb.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Steenbergen Nb. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool M. Huijding en Arie Veltman t.h.o.d.n. LesGO.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Move It

Slagingspercentage

77

Aantal examens

94

Telefoon-nr

06 13 06 00 29

Adres

IJzendijk 6

Postcode

4651ZL

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

702041600000

Rijschoolnummer

1344R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Move It”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo