Toufik

Op deze pagina vind je alles over Toufik.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Toufik ligt op 0%, 2 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Toufik? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Venlo. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Alle contact- en adresgegevens van Toufik.

Deze school heeft een vestiging in Venray. Op zoek naar de adresgegevens? Wagnerstraat 9, 5802JM Venray. De rijschool is telefonisch te bereiken op 0687000761. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 89234278. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1906R9.

Waar vind je Toufik (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Venray.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Venray. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Michiel en Rijschool Connect.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Toufik

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0687000761

Adres

Wagnerstraat 9

Postcode

5802JM

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

89234278

Rijschoolnummer

1906R9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Toufik”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo