Autorijschool Tempo

Alle informatie over Autorijschool Tempo.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Tempo is 57%, 56 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Lessen volgen bij Autorijschool Tempo? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-locaties: Venlo.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Tempo.

Je vindt de rijschool in Venray. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Handelstraat 58, 5802HN Venray. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 40 09 40 08. Ze hebben een eigen site met meer informatie: tempo-rijschool.nl. Het KvK-nummer van de school is: 566601700000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2337R8.

Waar vind je Autorijschool Tempo?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in Venray.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Venray. Check ook deze rijscholen: V.O.F. Linders en Versteegen en Rijschool Nili.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Tempo

Slagingspercentage

57

Aantal examens

56

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 40 09 40 08

Website

tempo-rijschool.nl

Adres

Handelstraat 58

Postcode

5802HN

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

566601700000

Rijschoolnummer

2337R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Tempo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo