Sameh Autorijschool Venray ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Sameh Autorijschool

Lees alles over Sameh Autorijschool.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Sameh Autorijschool is 30%, 37 personen legden examen af (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Les je bij Sameh Autorijschool? Je kunt kiezen uit 1 examenlocaties van CBR: Venlo.

Aanbieding rijlessen & auto theorie

Bespaar geld op je auto rijbewijs met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis!

Contact & telefoon van Sameh Autorijschool.

Deze school heeft een locatie in Venray. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Rosa Manusstraat 12, 5803AJ Venray. Bel de rijschool op, 06 44 02 00 08. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 656803400000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9009F5.

In welke plaats zit Sameh Autorijschool (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Venray.

Klik hier voor alle Rijscholen in Venray. Check ook deze twee rijscholen: V.O.F. Linders en Versteegen en Verkeersschool Beumers.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Sameh Autorijschool

Slagingspercentage

30

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 44 02 00 08

Adres

Rosa Manusstraat 12

Postcode

5803AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

656803400000

Rijschoolnummer

9009F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sameh Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo