Sameh Autorijschool

Alle informatie over Sameh Autorijschool.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Sameh Autorijschool is 24%, 38 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met les bij Sameh Autorijschool? Je kiest uit 1 CBR locaties: Venlo.

Contact & telefoon van Sameh Autorijschool.

Deze school vind je in Venray. Op zoek naar adresgegevens? Rosa Manusstraat 12, 5803AJ Venray. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 44 02 00 08. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 656803400000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 9009F5.

Waar vind ik Sameh Autorijschool (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Venray.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Venray. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verberne Truck Team en Meinema Rijopleiding.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Sameh Autorijschool

Slagingspercentage

24

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 44 02 00 08

Adres

Rosa Manusstraat 12

Postcode

5803AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

656803400000

Rijschoolnummer

9009F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sameh Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo