Rijschooldirect

Alles over Rijschooldirect.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschooldirect ligt op 51%, 149 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Rijles volgen bij Rijschooldirect? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Venlo. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschooldirect.

Je vindt de rijschool in Venray. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Wilhelmina Druckerstraat 4, 5803AS Venray. Proefles aanvragen? Neem contact op via info@rijschooldirect.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 36 48 13 76. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, rijschooldirect.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 644543710000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1816G6.

Waar vind je Rijschooldirect?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Venray.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Venray. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool “Plein” en Voie Autorijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschooldirect

Slagingspercentage

51

Aantal examens

149

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooldirect.nl

Telefoon-nr

06 36 48 13 76

Website

rijschooldirect.nl

Adres

Wilhelmina Druckerstraat 4

Postcode

5803AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

644543710000

Rijschoolnummer

1816G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschooldirect”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo