V.O.F. Nottelman

Alle informatie die je nodig hebt over V.O.F. Nottelman.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van V.O.F. Nottelman ligt op 47%, 118 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij V.O.F. Nottelman? Je kunt kiezen uit 1 CBR examenlocaties: Venlo. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van V.O.F. Nottelman.

De school heeft een vestiging in Venray. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Noordsingel 23, 5801GJ Venray. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0478) 58 43 59. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 120148690000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9890N2.

Waar zit V.O.F. Nottelman precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van Venray.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Venray. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Schuurman en Autorijschool Sterk.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: V.O.F. Nottelman

Slagingspercentage

47

Aantal examens

118

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(0478) 58 43 59

Adres

Noordsingel 23

Postcode

5801GJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

120148690000

Rijschoolnummer

9890N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “V.O.F. Nottelman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo