STAN Opleidingen

Alles op een rijtje over STAN Opleidingen.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van STAN Opleidingen ligt op 47%, 19 personen legden examen af (rijbewijs C). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je ervoor lessen te volgen bij STAN Opleidingen? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties: Utrecht.

Telefoonnummer en adresgegevens van STAN Opleidingen.

De school is te vinden in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Westzijde 180f, 1506EK Zaandam. Iemand van de rijschool spreken? Bel 088 001 10 20. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 619497790000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7564F3.

Wat is de locatie van STAN Opleidingen precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Zaandam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Collewijn en Osseforth Opleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: STAN Opleidingen

Slagingspercentage

47

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Telefoon

088 001 10 20

Adres

Westzijde 180f

Postcode

1506EK

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

619497790000

Rijschoolnummer

7564F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “STAN Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo