STAN Opleidingen

Op deze pagina ontdek je alles over STAN Opleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van STAN Opleidingen is 50%, 16 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs C). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je voor lessen bij STAN Opleidingen? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Utrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie van STAN Opleidingen.

De school heeft een vestiging in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Westzijde 180f, 1506EK Zaandam. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 088 001 10 20. Het KvK-nummer van deze school is: 619497790000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7564F3.

Wat is de locatie van STAN Opleidingen precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in Zaandam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Zaandam. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? De Weerd Bedrijfsopleidingen B.V. en Code 95 Zeeland.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: STAN Opleidingen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Adres

Westzijde 180f

Postcode

1506EK

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

619497790000

Rijschoolnummer

7564F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “STAN Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo