Stal Rijopleiding

Alle details over Stal Rijopleiding.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Stal Rijopleiding ligt op 66%, 68 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Stal Rijopleiding biedt ook beroepsopleiding(en): . Start je met les bij Stal Rijopleiding? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Zaandam. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Stal Rijopleiding.

Deze rijschool is gevestigd in Krommenie. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Serpeling 20, 1562KT Krommenie. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-26881416. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: stalrijopleiding.nl. Het KvK-nummer van de school is: 541984370000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5219R3.

Waar bezoek ik Stal Rijopleiding precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Krommenie.

Klik hier voor meer Rijscholen in Krommenie. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Rich en Rijschool de Winter.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Stal Rijopleiding

Slagingspercentage

66

Aantal examens

68

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-26881416

Website

stalrijopleiding.nl

Adres

Serpeling 20

Postcode

1562KT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

541984370000

Rijschoolnummer

5219R3

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. luc enderman

    Ik heb les gekregen van vincent, en dat was simpelweg echt top. Je kon altijd goed met hem lachen in de auto, maar je kon ook altijd goed merken dat hij altijd goed opletten. Als ik een fout maakte dan kan je altijd op hem vertrouwen dat hij het kan opvangen, waardoor ik heel relaxed in de auto kon zitten.

    altijd lekker met hem in de auto gezeten, en hij is echt de reden dat ik mijn examen in 1 keer heb kunnen halen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo