Autorijschool Mellina

Alle details over Autorijschool Mellina.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Mellina ligt op 71%, 14 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Autorijschool Mellina verzorgt ook beroepsopleiding(en): . Ga je voor les bij Autorijschool Mellina? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties: Zaandam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Mellina.

Deze rijschool is gevestigd in Krommenie. De adresgegevens zijn als volgt: Zilverschoonlaan 7, 1562RA Krommenie. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 57 24 22 38. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 779484160000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8353Z0.

In welke plaats vind je Autorijschool Mellina precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in Krommenie.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Krommenie. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Kor Tissen en Autorijschool Ramon van Voorst t.h.o.d.n. Rijles Zonder Stress.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Mellina

Slagingspercentage

71

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 57 24 22 38

Adres

Zilverschoonlaan 7

Postcode

1562RA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

779484160000

Rijschoolnummer

8353Z0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Mellina”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo