S. Mahes-Prithipalsingh

Alles op een rijtje over S. Mahes-Prithipalsingh.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van S. Mahes-Prithipalsingh is 29%, 49 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je voor lessen bij S. Mahes-Prithipalsingh? Dan kun je kiezen uit 1 examenlocaties: Amsterdam. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie van S. Mahes-Prithipalsingh.

De school is te vinden in Zwanenburg. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Olmenlaan 54, 1161JX Zwanenburg. Dit is het e-mailadres van deze school: info@rijschoolmahes.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (020) 683 68 15, of 06 14 79 29 50. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, rijschoolmahes.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 851362630000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2474N1.

In welke plaats zit S. Mahes-Prithipalsingh?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Zwanenburg.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Zwanenburg. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Stefan Kuperus en Auto Rijschool Thea Thibaudier.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: S. Mahes-Prithipalsingh

Slagingspercentage

29

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolmahes.nl

Telefoon

(020) 683 68 15

Telefoon-nr

06 14 79 29 50

Website

rijschoolmahes.nl

Adres

Olmenlaan 54

Postcode

1161JX

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

851362630000

Rijschoolnummer

2474N1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Min Thapa

    thanks sheela for you motivation that you made me success in 1 time

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo