S. Mahes-Prithipalsingh

Ontdek alles over S. Mahes-Prithipalsingh.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van S. Mahes-Prithipalsingh is 21%, 28 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je voor les bij S. Mahes-Prithipalsingh? Je hebt de keuze uit 4 CBR locaties: Emmeloord, Amsterdam, Haarlem, Zaandam.

Contact- en adresgegevens van S. Mahes-Prithipalsingh.

De rijschool heeft een vestiging in Zwanenburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Olmenlaan 54, 1161JX Zwanenburg. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen kan via: (020) 683 68 15, of 06 14 79 29 50. Ze hebben een eigen website: rijschoolmahes.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 600548670000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2474N1.

Waar vind ik S. Mahes-Prithipalsingh (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Zwanenburg.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zwanenburg. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Gertjan Vegter T.H.O.D.N. LesGO en RijschoolHS.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: S. Mahes-Prithipalsingh

Slagingspercentage

21

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 683 68 15

Telefoon-nr

06 14 79 29 50

Website

rijschoolmahes.nl

Adres

Olmenlaan 54

Postcode

1161JX

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Amsterdam, Haarlem, Zaandam

KvK-nummer

600548670000

Rijschoolnummer

2474N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “S. Mahes-Prithipalsingh”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo