Rijschool de Meteoriet

Alle gegevens van Rijschool de Meteoriet.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool de Meteoriet is 60%, 5 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool de Meteoriet? Je kiest uit 1 CBR afrijdlocaties: Amsterdam.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool de Meteoriet.

Je vindt de rijschool in Zwanenburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Inlaag 27, 1161RA Zwanenburg. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06-52251807. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 341882420000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4323N0.

Waar bezoek ik Rijschool de Meteoriet precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Zwanenburg.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zwanenburg. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool de Toekomst en Rijschool Ben Haddi.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool de Meteoriet

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-52251807

Adres

Inlaag 27

Postcode

1161RA

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

341882420000

Rijschoolnummer

4323N0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool de Meteoriet”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo