Rijschool Zuidbroek

Alles op een rijtje over Rijschool Zuidbroek.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Zuidbroek is 50%, 4 personen legden examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Begin je met rijles bij Rijschool Zuidbroek? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Apeldoorn.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Zuidbroek.

Deze rijschool is gevestigd in Apeldoorn. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Vuurvlinder 72, 7323VJ Apeldoorn. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 16 70 81 67. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, rijschoolzuidbroek.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 561035300000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9487Z1.

In welke plaats zit Rijschool Zuidbroek (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Apeldoorn.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Apeldoorn. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: E. Kholmy t.h.o.d.n. Autorijschool Kholmy en Autorijschool Alex de Jong.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Zuidbroek

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 16 70 81 67

Website

rijschoolzuidbroek.nl

Adres

Vuurvlinder 72

Postcode

7323VJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

561035300000

Rijschoolnummer

9487Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Zuidbroek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo