Les is more Apeldoorn Apeldoorn ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Les is more Apeldoorn

Alle details over Les is more Apeldoorn.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Les is more Apeldoorn is 55%, 29 personen legden examen af (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. (Praktijk)les volgen bij Les is more Apeldoorn? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Apeldoorn.

Auto theorieboek, online oefenen & rijles aanbiedingen

Voordelig je autorijbewijs halen? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Heeft deze rijschool keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Les is more Apeldoorn.

De rijschool is te vinden in Apeldoorn. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Kraaienweg 2, 7331HZ Apeldoorn. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 31643185597, of 643185597. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: lesismoreapeldoorn.nl. Het KvK-nummer van de school is 748583000000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4381N4.

Waar vind je Les is more Apeldoorn precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Apeldoorn.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Apeldoorn. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Kompas en Autorijschool Alex de Jong.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Les is more Apeldoorn

Slagingspercentage

55

Aantal examens

29

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

643185597

Website

lesismoreapeldoorn.nl

Adres

Kraaienweg 2

Postcode

7331HZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

748583000000

Rijschoolnummer

4381N4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Les is more Apeldoorn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo