Les is more Apeldoorn

Lees alles over Les is more Apeldoorn.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Les is more Apeldoorn ligt op 50%, 40 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Kies je voor les bij Les is more Apeldoorn? Dan heb je de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Apeldoorn.

Beschikt de rijschool over een keurmerk?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Contactgegevens en telefoonnummer van Les is more Apeldoorn.

Deze rijschool is gevestigd in Apeldoorn. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Kraaienweg 2, 7331HZ Apeldoorn. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Bel de rijschool op, 31643185597, of 643185597. De rijschool beschikt over een eigen website: lesismoreapeldoorn.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 748583000000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4381N4.

Waar bezoek ik Les is more Apeldoorn (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de regio Apeldoorn.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Apeldoorn. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Nederland en Rijschool özad.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Les is more Apeldoorn

Slagingspercentage

50

Aantal examens

40

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Brommobiel

ja

E-mail

[email protected]

Telefoon

31643185597

Telefoon-nr

643185597

Website

lesismoreapeldoorn.nl

Adres

Kraaienweg 2

Postcode

7331HZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

748583000000

Rijschoolnummer

4381N4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Les is more Apeldoorn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo