Verkeersschool E. Palm

(6 klantbeoordelingen)

Alle details over Verkeersschool E. Palm.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool E. Palm is 28%, 29 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les je bij Verkeersschool E. Palm? Je hebt voor het afrijden keus uit 3 CBR locaties: Deventer, Arnhem, Apeldoorn.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Verkeersschool E. Palm.

Deze school heeft een vestiging in Apeldoorn. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Kennemerland 30, 7325ZG Apeldoorn. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (055) 366 88 89, of 06 53 74 40 25. Het KvK-nummer van de rijschool is: 080645960000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0617N7.

In welke plaats vind je Verkeersschool E. Palm (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio Apeldoorn.

Bekijk hier alle Rijscholen in Apeldoorn. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: H.G. Speelziek en Autorijschool Adel.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Verkeersschool E. Palm

Slagingspercentage

28

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(055) 366 88 89

Telefoon-nr

06 53 74 40 25

Adres

Kennemerland 30

Postcode

7325ZG

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer, Arnhem, Apeldoorn

KvK-nummer

080645960000

Rijschoolnummer

0617N7

6 reviews for Verkeersschool E. Palm

5.0
6
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Niels Sanders

  De rijlessen waren leuk en leerzaam. Edwin was een fijne leraar die altijd goed hielp en me goed liet nadenken over alle aspecten van het deelnemen aan het verkeer. Ik voelde me altijd veilig met Edwin naast me. Er was ruimte voor humor maar er werd ook serieus gelest. Ik ben de 1e keer geslaagd! Klasse Edwin, bedankt

 2. stef

  Een hele fijne manier van les geven. Heb in korte tijd me rijbewijs in 1 keer gehaald bij E.Palm. Zeer tevreden!

 3. Bodine

  Binnen een korte intensieve periode heb ik mijn praktijkexamen behaald dankzij dhr Palm. Hij zorgt ervoor dat je blijft doen wat je moet doen en geeft je alle ruimte om de auto en het verkeer te leren kennen.
  Dhr Palm begeleidt op een hele prettige gestructureerde manier, met inlevingsvermogen en aanpassingsvermogen!

  Heel prettig en ik zal hem zeker aanraden!

 4. Kaisa

  Met verkeersschool E. Palm mijn praktijkexamen auto gehaald. Hij vindt het geen probleem om dingen uit te legen en ook de waarom het zo is uit te leggen. Een hele goede rij instructeur. Ik raad iedereen deze verkeersschool aan.

 5. Furkan Baydar

  Ik heb een pakket aangeboden gekregen van Edwin om binnen 1 maand mijn rijbewijs te halen. Hij legt zowel de theorie als de praktische nut uit, wat prima werkt voor de verbeelding. Edwin geeft goed advies en helpt je soms een handje mee. Al met al, een goede, behulpzame instructeur. 10/10!

 6. Gijs

  binnen 20 dagen bij verkeersschool E. Palm mijn praktijkexamen auto gehaald. Hij vindt het geen probleem om dingen uit te leggen en geeft je de kans om zelfstandig de auto te kunnen ontdekken. een hele goede rij instructeur, mits je natuurlijk naar zijn advies luistert en geen weerwoord hebt. Ik raad iedereen deze verkeersschool aan.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo