Rijschool Toplu

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Toplu.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Toplu is 54%, 50 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Toplu? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Apeldoorn. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Toplu.

Je vindt de rijschool in Apeldoorn. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Lohengrinstraat 8, 7323DG Apeldoorn. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (055) 366 63 50. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 080705680000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4861U7.

Waar bezoek je Rijschool Toplu (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Apeldoorn.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Apeldoorn. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: De Weerd Verkeersopleidingen B.V. en V.O.F. Verkeersschool “De Veluwe”.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Toplu

Slagingspercentage

54

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(055) 366 63 50

Adres

Lohengrinstraat 8

Postcode

7323DG

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

080705680000

Rijschoolnummer

4861U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Toplu”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo